We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

"Egy életem" (2022)

by BACKTOTHESTREET

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
Túl sok lett már a jóból, Elfelejtünk mindent, Minden napod elveszett, Egyre csak eltemet. Magunk mögött hagytunk Minden szépet (és) jót, Beszélhet már bárki, Nem értjük a szót. Ref. 1. Túl – sok lett már! Nincsen több tét, Nincs több esély! Ref. 2. Túl – sok lett már! Nem értjük meg, Nincsen több tét! Túl sok lett már, Nincsen több tét, Nincs több esély!
2.
Egy gondolattal - indul minden, A képzeleten túl és innen. Csak egy álom, fény az agyban, Az éjszakából, fényes nappal. Imák nélkül, de reménytelve, Nem billen felém a mérleg nyelve. Semmit sem ér, legyen bármid, Ha nincs szabadság, nincsen semmid! Nincsen csoda, nincsen álom, Nem vár semmi, nem is várom. Ami nekem jut, az a mindenem, Ebből adom – nektek – mindenem! Ref. Amennyit nekem szántok, Én csak annyit adhatok! Amennyit nekem szánnak, Én csak annyit adhatok!
3.
Hány ember – hány élet, Határoz meg téged?! Mennyi esélyt kaphatsz, Míg egyszer bevégzed? Hány tévútra kell, Hogy vidd még magad, Mikor leled majd meg A saját utad?! Vissza már nem léphetsz! Vissza már nem léphetsz! Hány ember – hány élet, Határoz meg téged?! Mennyi esélyt kaphatsz, Míg egyszer bevégzed? Hány tévútra kell, Hogy vidd még magad, Mikor leled majd meg A saját utad?! Vissza már nem léphetsz! Vissza már nem léphetsz! Ref. Vissza már nem léphetsz, Abba a folyóba, Egy választás – egy élet, Nincs kibúvó alóla! Egy választás – egy élet, Rajtad áll, hogy megéled! Egy választás – egy élet, Rajtad áll, hogy megéled!
4.
Cseppekből tenger – árad és elnyel, Kimondatlan szavak – a csendben megragad. Keserű a siker – nincsen tétje, A végtelen sivár és sosincs vége. Ref. 1. Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Frusztrációk sodrása – levegőtlen szoba. Fénytelen ablakok – nem nyílnak sehova. Szorongások hajnala – hozza majd létre, A fájdalmat az égre – enyhüljön végre. Ref. 2. Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Túl sokan állnak a sorban, mind beszorítva a sarokba. Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Agyonnyom a szavak súlya, elvárások nyomora. Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise! Elmegyek én messzire, ahol nem vár senkise!

about

BACKTOTHESTREET - "Egy életem" (2022)

01 - Nincsen több tét
02 - Mindenem
03 - Egy életed
04 - Távolságok


Alba Regia Hardcore
est. 2020.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Studio: Rooftop Productions / Hungary / Balázs Németh
www.facebook.com/rooftopproductions14

Album art: Carbonlight design
www.facebook.com/carbonlightdesign
www.instagram.com/carbonlightdesign/

credits

released March 15, 2022

license

all rights reserved

tags

about

BACKTOTHESTREET Székesfehérvár, Hungary

Alba Regia
Hardcore

est. 2020.

contact / help

Contact BACKTOTHESTREET

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like BACKTOTHESTREET, you may also like: