We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Első l​é​p​é​s EP (2021)

by BACKTOTHESTREET

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
01 - Az idő 01:43
Másodperc törtrész, egy lélegzetvétel, Egy pillanat és egy élet vész el. Bármennyi juthat: órák vagy évek, Akkor is kevés, ha mindet megéled. A félelem kitölt teljes egészben, Amit elkezdtél, azzal nem leszel készen. Összekulcsolt kezekkel várjatok, Csak egy utolsó percet hagyjatok! Ref. Te úgy élsz mintha, nem lenne holnap Én úgy halok (meg), mintha ma sem lenne Te úgy élsz mintha, nem lenne holnap Én úgy halok (meg), mintha ma sem lenne
2.
Magadnak taposod az utadat, Ajándékba semmi sincs. Bármit lehet belőled, Ami kell, azt megszerzed! Ref. Nem kell megfelelés! Ahol a világ kevés! Csak lásd a mértéket – (ami) ad, az életnek értéket! Nem kell megfelelés! Ahol a világ (is) kevés! Csak lásd a mértéket – (ami) ad, az életnek értéket! Térdelve a csodára várni, A magadnak ásott sírban állni. Csak te építed az életed, Ami kell, azt megszerzed! Ref. Nem kell megfelelés! Ahol a világ kevés! Csak lásd a mértéket – (ami) ad, az életnek értéket! Nem kell megfelelés! Ahol a világ (is) kevés! Csak lásd a mértéket – (ami) ad, az életnek értéket!
3.
Elkezdve és végére járni, A hibáinkat mind belátni, A pályán maradni akár daccal, Egy elemésztő mély haraggal. Egyedül vagyok, a mélyben végzem, Lehet (már) túl sokat is éltem. Jöhet bármi, de nem bírtok velem. Azt teszem, amit a szívem mutat nekem! Ref. Engem legyőzni nem lehet, Semmim sincs, amit elvehetsz… Engem legyőzni nem lehet, Semmim sincs, amit elvehetsz… Engem legyőzni nem lehet, Semmim sincs, amit elvehetsz… Akik itt hagytak, mind vesztesek, Ilyet magamfajta nem tehet. De én maradok állva végig, Az utolsó csepp kiontott vérig. Ref. Engem legyőzni nem lehet, Semmim sincs, amit elvehetsz… Engem legyőzni nem lehet, Semmim sincs, amit elvehetsz… Engem legyőzni nem lehet, Semmim sincs, amit elvehetsz…
4.
04 - Az erő 02:11
Ref. Az erő engem nem hagy el, Bármi jön, menni kell! Az erő engem nem hagy el, Bármi jön, menni kell! Hol kezdődött el az élet, Honnan indult a történet, Hol vannak azok az utcák, Amik várnak mindig vissza?! Mindig van, ahol engem várnak, Mellettem – vállt a vállnak. Együtt soha nem kell félni, Mert mindent túl lehet élni. Ref. Az erő engem nem hagy el, Bármi jön, menni kell! Az erő engem nem hagy el, Bármi jön, menni kell! Mindig van, ahol engem várnak, Mellettem – vállt a vállnak. Együtt soha nem kell félni, Mert mindent túl lehet élni. Pillanatok, amit kívánok Jelentik nekem a világot, Apró örömök az életben, Ezek tartanak életben! Ref. Az erő engem nem hagy el, Bármi jön, menni kell! Az erő engem nem hagy el, Bármi jön, menni kell! Az erő engem nem hagy el, Bármi jön, menni kell!
5.
A legsötétebb éjszakára – újra és újra eljön a hajnal. Mindig kezdve elölről – mindig egy újabb nappal. Bennem a láng éltet – és ami előre mozdít, Mindennapi kínból hajtva – azt ki némán ordít. Mennyi minden maradt hátra – és mindez nem hiába, Nyújtsd a segítő kezeket – ahogy tennék ezt veled. Példa legyen a léted – nem számít, milyen nehéz. Előre mutasson a célod – bármerre – bármerre is mész! Ref. Amíg a hősöket nem felejtik, Ott mindig lesznek újak, Amíg újabb nap virrad A lehetetlen nem létezik!

about

BACKTOTHESTREET - Első lépés (2021)

01 - Az idő
02 - A mérték
03 - A legyőzhetetlen
04 - Az erő
05 - A példaképek

Alba Regia Hardcore
est. 2020.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Studio: Scapegoat Studio Hungary / David Hanczik
www.youtube.com/channel/UC3AiHppe9YBHJ8oxzvxPGNA

Album art: Carbonlight design
www.facebook.com/carbonlightdesign
www.instagram.com/carbonlightdesign/

credits

released August 12, 2021

license

all rights reserved

tags

about

BACKTOTHESTREET Székesfehérvár, Hungary

Alba Regia
Hardcore

est. 2020.

contact / help

Contact BACKTOTHESTREET

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like BACKTOTHESTREET, you may also like: